Вход за Фризьори

S.O.S Косата ми се нуждае от помощ!

S.O.S Косата ми се нуждае от помощ!
март 26, 2017 Salerm Cosmetics
Шампоан 21 от Salerm Cosmetics на ниски цени

S.O.S Косата ми се нуждае от помощ!

Дали просто от липса на време или прекалено забързаното ни ежедневие, често пренебрегваме някои от продуктите, които ще ни помогнат да изглеждаме перфектно без усилие.
Salerm направи революция на пазара със Salerm 21 и се превърна в един от най – важните продукти за салонте във всички краища на света. Неговата формула помага на  косата да изглежда по-млада, по-силена и пълена с естествен блясък.

Salerm 21 Шампоан

Шампоан 21 от Salerm Cosmetics на ниски цени
Шампоана не само почиства и подхранва, той дарява дехидратираната и увредена коса с хидратация и блясък. Неговата формула е на базата на хиалуронова киселина, стимулира регенерацията на кожата на главата и подмладява косата.

Salerm 21 Express

Балсам 21 от Salerm Cosmetics на ниски цени
Този бързо действащ продукт идва във формата на спрей, може да се използва с отмиване и без отмиване в зависимост от  нуждите на косата. Възстановява увредената коса, като я хидратира и контролира къдриците. Той съдържа слънце защитен филтър UV и предпазва косата от топлина-обработка.

Salerm 21 Finish

Финиш спрей 21 от Salerm Cosmetics на ниски цени

Спрей за завършващ ефект , който дарява косата с блясък и мекота. Тя става много по-лесна за стилизиране и разресване, дори когато се прилага на все още влажна коса.