Вход за Фризьори

Силата на маслата за вашата коса

Силата на маслата за вашата коса
август 30, 2017 Salerm Cosmetics
Силата на маслата за вашата коса

Силата на маслата за вашата коса

Използването на масла за коса има множество предимства. Още ли не сте запознати с тях? Научете как да извлечете максимума от тях.

Лъскава коса, подхранена и жива.Има различни видове масла за коса, с уникални свойства в зависимост от всяка нужда. Важно е да знаете ползите от тях, за да извлечете максимума.

ХИДРАТИРА

Едно от основните предимства  на маслата за коса е хидратацията.  Идеален за суха или увредена  коса след обезцветяване, серумът ще ви осигури допълнителното  подхранване от което се нуждаете. Може да се прилага както на мокра, така и на суха коса. Подходящ  за по – лесно  разресване и улесняване на стилизирането.  Не забравяйте да използвате четка за коса с широки шипове.

БЛЯСЪК

Маслата за коса осигуряват допълнителен блясък, правейки я  по-ярка и жива. Не мислете, че като използвате масло за коса, ще утежните и замърсите косата си.  Ако използвате качествени продукти  ще видите, че няма и следи от омазняване  след нанасянето  му.

Искате ли косата ви да е с кадифена текстура?

С помощта на серума ще почувствате, че косата ви е много по-мека. Няма да  можете да спрете да я докосвате!

 Но внимавайте,  когато  докосвате косата си твърде много е възможно да я замърсите и допълнително да я утежните.

ПРИЛОЖЕНИЕ

За да приложите правилно маслото на косата  е важно да го нанасяте  от средата към дължината (никога в корена).  Можете да  нанесете  маслото преди душ (около 15 минути ще бъдат достатъчни) след това измийте както обикновено.

Можете също така да го прилагате сутрин, за да избегнете  наелектризирането.

Пробвайте нашите  масла!

Арганово масло , Масло от грозде , Масло от Моринга  и Селекция масла .

Резултатът ще ви удовлетвори!

Нашите масла за Вашата коса

VIEW ALL PRODUCTS
 • Селекция масла от Salerm Cosmetics на ниски цени

  Селекция масла

  Есенции от масла придава на косата ви блясък, жизненост, перфектна хидратация и защита, като я предпазва от симптомите на остаряване.

  Грамаж - 10 мл | 100мл

  Начин на употреба:

  Капнете няколко капки от продукта на ръка разтрийте и след това нанесете върху косата. Подходящ за всеки тип коса. Идеален за изтъняла, накъсана и изтощена коса. Препоръчва се за ежедневна употреба, не замазнява.  
  7.50 лв.35.00 лв.
 • Масло от моринга от Salerm Cosmetics на ниски цени

  Масло от моринга

  Концентрирана есенция от моринга, която осигурява защитен филтър върху косата. Прави я сияйна и мека. С максимална хидратация, подхранване и блясък. Богата на витамини и минерали, които опазват и укрепват структурата на косъма. Предотвратява накъсването на краищата.

  Грамаж - 10 мл | 100мл

  Начин на употреба:

  Нанесете на влажна или суха коса. Поставете няколко капки от продукта върху ръката си и след това разтрийте и нанесете върху косата или кожата.  
  9.00 лв.45.00 лв.
 • Масло от грозде от Salerm Cosmetics на ниски цени

  Масло от грозде Grapeology

  Този серум е с естествено масло от гроздови семена, което подхранва и хидратира косата в  дълбочина. То се абсорбира бързо и има мощно антиоксидантно свойство и възстановяващ  ефект. То също така предпазва косата от окисление, слънце и стареене. Бързо се абсорбира. Не  омазнява. Със слънце защитен филтър. Гроздовото масло е богато на антиоксиданти, които подобряват блясъка и предпазват от увреждане косата, премахва умората и застаряването на структирата на косъма. Той попива бързо и не оставя следи. Грамаж - 10 мл | 60 мл Начин на употреба: Нанесете няколко капки от Серум Grapeology на дланта на ръката си и след това разнесете гладко и равномерно върху чиста, влажна коса. Препоръка: Нанасяйте малко количество от продукта всяка вечер преди лягане в продължение  на месец за поддържане на цвета и против накъсване.
  13.00 лв.38.00 лв.
 • Арган от Salerm Cosmetics на супер ниски цени

  Арган

  Серумът Arganology съживява и укрепва дори силно увредена коса, попива лесно и бързо без да омазнява. Грамаж - 10 мл | 60 мл Приложение: Нанесете няколко капки Серум Arganology в дланта на ръката си и след това гладко равномерно разнесете върху чиста, влажна коса.
  11.00 лв.32.00 лв.