Вход за Фризьори

Планът DETOX за коса

Планът DETOX за коса
април 19, 2017 Salerm Cosmetics
Планът DETOX за коса

Планът DETOX за коса

Дайте на  косата си почивка, за да  възстанови изгубената жизненост с подходящата професионална терапия.
Проучванията показват, че маслото от гроздови семки притежава  антиоксидантно действие.
То е изключително полезно за вашата коса. Освен, че е напълно натурална  и безвредна съставка, то
съдържа 9 важни витамина: А, Е, С, В1, В2, В3, В6, В9, и В12. И това не е съвсем всичко.
Богато е на калий, калций и желязо. Ключовият елемент в него е линоловата киселина, която подсилва защитната функиция  на кожата. Маслото от гроздови семки е перфектно средство за подхранване и възстановяване на косата именно заради ценните
хранителни вещества, които съдържа. То притежава свойството да прониква бързо в косъма. Освен това действа добре върху кръвоносните съдове на кожата на главата, като подобрява кръвообращението и тонизира косменните фоликули.

Косата ни  е изложена ежедневно на външни замърсители, като токсините от околната среда, слънцето и интензивното използване на преси,маши и сешоари.
Точно както тялото ни се нуждае от пречистване след преяждане, косата ни също изисква пречистване след интензивно третиране.

Какво прави един DETOX ПЛАН ЗА КОСА ?

Гамата Grapeology има антиоксидираща сила благодарение на  гроздовото масло, което помага  на косата да се укрепи до най – дълбокият и слой.
С плана за детоксикация Grapeology, можете да се отървете от токсините в косата си, да дадете тласък на хидратацията, подхранването  и  възстановяването, както и да предотвратите стареенето на косата.

GRAPEOLOGY ШАМПОАН

Шампоан Grapeology от Salerm Cosmetics на ниски цени

Този шампоан е част от ново поколение шампоани с кремообразна текстура, която внимателно и ефективно елиминира натрупването на излишния себум,причинен от:
козметични продукти, мастни киселини и замърсителите на околната среда,като ви подарява едно усещане за  здрава скалп, чиста и лъскава коса.

Благодарение на Маслото от гроздови семена, съдържащи се в неговата формула, този шампоан е богат на витамин Е, протеини и аргинини, които възстановяват и подобряват косата, като  повишават нейния блясък и еластичност.

GRAPEOLOGY МАСКА

Маска Grapeology от Salerm Cosmetics на ниски цени
Подхранва и хидратира косата в дълбочина, благодарение на своята  формула с микроелементи и антиоксиданти от гроздови семки.
Възстановява и защитава структурата на косъма, което помага да се предотврати окисляването и стареене на косата.
Тя също така подобрява здравината и мекотата на косата!

Grapeology маска е особено подходящ за боядисана коса, тъй като тя запазва тона на цвета без значение дали е бяла или тънка коса, тази маска  може да се използва всеки ден, ако е необходимо.

GRAPEOLOGY МАСЛО

Масло от грозде от Salerm Cosmetics на ниски цени

Последната стъпка в процеса на лечение е маслото от гроздови семки , което може да се използва всеки ден на влажна или суха коса
като не омазнява косата!  Този серум е с естествено масло  от гроздови семена, което подхранва и хидратира косата в дълбочина.
То се абсорбира бързо и има мощно антиоксидантно свойство и възстановяващ ефект.
То също така предпазва косата от окисление, слънце и стареене.

Ако косата ви е много изтощена и се нуждае от почивка, то това е вашето решение.
Това ще даде тласък на хранителните нива на косата ви.