Вход за Фризьори
Селекция масла
 • Селекция масла от Salerm Cosmetics на ниски цени

Селекция масла

7.50 лв.35.00 лв.

Есенции от масла придава на косата ви блясък, жизненост, перфектна хидратация и защита, като я предпазва от симптомите на остаряване.

Грамаж – 10 мл | 100мл

Начин на употреба:

Капнете няколко капки от продукта на ръка разтрийте и след това нанесете върху косата. Подходящ за всеки тип коса. Идеален за изтъняла, накъсана и изтощена коса. Препоръчва се за ежедневна употреба, не замазнява.

 

Изчистване
000

Може да Ви хареса

 • Балсам 21 от Salerm Cosmetics на ниски цени

  Балсам 21

  18.00 лв.

  Балсам 21

  Спрей с моментално повдигащ ефект и мекота на косата, без заплитане на краищата. С кератин и копринени протеини. Съдържа  слънцезащитен фактор. Грамаж - 150 мл Начин на употреба: Напръскайте върху мокра коса  и  срешете. Не изплаквайте.  Оформете както обикновено.
  18.00 лв.
 • Балсам с нар от Salerm Cosmetics на супер ниски цени

  Балсам с нар

  9.00 лв.

  Балсам с нар

  Балсам подходящ за ежедневна употреба. Незабавно възстановява косата, добавяйки естествено меко усещане. Предотвратява заплитането и накъсването. Защитава кожата на главата. Грамаж - 250 мл Начин на употреба: Нанесете малко количество  по цялата дължина на косата, след това масажирайте нежно и изплакнете.
  9.00 лв.
 • от Salerm Cosmetics на ниски цени

  Балсам с протеини

  19.00 лв.53.00 лв.

  Балсам с протеини

  Възстановява естествения баланс на изтощената коса вследствие на атмосферни въздействия, както и от химическите третирания. Незабавно възстановява мекотата на косъма,като внася жизненост и блясък. Перфектен за всички типове коса. Начин на употреба: Нанесете върху чиста, влажна коса. Масажирайте нежно в продължение на няколко минути, преди да се изплакне обилно с топла вода
  19.00 лв.53.00 лв.
 • Алеа балсам с арган от Salerm Cosmetics на ниски цени

  Алеа балсам с арган

  9.00 лв.

  Алеа балсам с арган

  Балсам обогатен с арганово олио, без парабени, без сулфати. Възстановява силно увредената коса. Грамаж - 500 мл Начин на употреба: Нанесете на мокра коса. Изчакайте няколко минути, а след това изплакнте.
  9.00 лв.
 • Балансиращ Спрей от Salerm Cosmetics на ниски цени

  Балансиращ спрей CI-TRIC

  15.50 лв.

  Балансиращ спрей CI-TRIC

  Възвръща напълно естествения блясък на косата. Подобрява текстурата и външния вид на сухата и тънка коса, като й придава допълнителна здравина, без да я утежнява. Грамаж - 250 мл Начин на употреба: Впръскайте продукта по цялата дължина на косата. Може да се използва както на влажна така и суха коса.
  15.50 лв.

Селекция масла

Селекция масла

За да се формулира най-доброто средство за коса в света в LENDAN сме преминали Далечния Изток, цяла Австралия, Нова Каледония и Индонезия. Ние навлязохме в пустинните марокански земи на Тарудант и Тизнит. Изследвахме всяко кътче на Стария континент, за да продължи нашето пътуване до далечния калифорнийски запад. Като краен резултат от нашата експедиция дойде и Есенции Масла, една селекция направена от LENDAN, която обединява най-добрите масла от всички континенти:

 •    Mасло от семената на вечнозелената японска Camelia sasanqua, което има анти-стареене ефект върху косата и й придава сила и жизненост.
 •    Масло от Арган, течното злато на Мароко, то дава яркост, мекота и блясък.
 •    Mасло от калифорнийска Лимнантацея, овлажняващо дори най-сухата коса.
 •    Масло от зародиши от европейска пшеница – предпазва косата от стареене и я овлажнява до корена.
 •    Масло от Макадамия – което укрепва косата и я предпазва от заплитане.

Есенции от масла придава на косата ви блясък, жизненост, перфектна хидратация и защита, като я предпазва от симптомите на остаряване. Съдържащите се масла образуват покритие от активни антистатични съставки, които действат върху косъма подхранващо, и възстановяват кутикулата на Косата. В тази уникална комбинация е включен UV филтър за да предпазва цвета на косата от избледняване и увреждане от слънчевите лъчи.

Допълнителна информация

Грамаж

10ml 100ml