Вход за Фризьори

Свържете се с нас

Адрес:

София 1574,

ул. Марко Бучар 6

Бързи поръчки: 0878 18 90 56
Безплатен телефон: 0700 18 130
Имейл: salerm@abv.bg

Работно Време:

Понеделник – Събота: 9:00 – 17:00
Неделя: Почивен ден

Социални мрежи:

Намерете ни на картата

Професионална боя за кичури Salermix

Професионална боя за кичури Salermix

15.00 лв.

Професионална боя за кичури Salermix повдига  цвета до три тона без предварително изсветляване. Три живи, ярки цвята – оранжево, червено и виолетово. Система за наситеност и дълбочина на цвета, по-добър от всеки стандартен цвят на косата. Естествените растителни масла защитават косъма по време на процеса.

Грамаж – 75 мл.

Начин на употрба:

Смесете с оксидант в съотношение 1:2. Време за експозиция – 45 минути. Препоръчва се допълнителна топлина за получаване на по-наситен цвят. Вижте инструкциите в кутията на боята.

ВНИМАНИЕ: 

Да се ​​избягва контакт с очите и кожата, изплакнете незабавно ако продуктът влезе в контакт с тях. Да се ​​носят подходящи ръкавици. Да не се използва като антисептик. Съхранявайте на хладно място, далече от пряка топлина и слънчева светлина. Да се ​​съхранява на място, недостъпно за деца.

Ти си фризьор? Регистрирай се за отстъпки!
000

Може да Ви хареса

  • Професионална боя за коса с амоняк Salerm Vision

    Професионална боя за коса с амоняк Salerm Vision

    17.00 лв.

    Професионална боя за коса с амоняк Salerm Vision

    Искате ярки, живи и по-дълготрайни цветове. Цветове, които се грижат за вашата коса. Формула с високо технологични цветни пигменти от последно поколение с максимална ефективност на покритие и дълбочина на проникване. Естествените растителни масла предпазват косата по време на процеса на обработка.  
    17.00 лв.
  • Промo
    Органична боя за коса Биокера на ниски цени
    23.00 лв. 19.00 лв. Бърз преглед

    Органична боя за коса Биокера

    23.00 лв. 19.00 лв.

    Органична боя за коса Биокера

    Сертификат за био продукт. Без силикони, парабени, без ППД и резорцинол.   Интензивни, блестящи и дълготрайни цветове, благодарение на Biokera NATURA Color. Формула с органични растителни масла, които предпазват косъма и запазват цвета жив за по-дълго време. 100% поктитие на бели коси. Без PPD и резорцин, силикони, парафин, парабени, етилов алкохол и формалдехид производни. Формула с летлив амоняк, който бързо изчезва от косата след нанасяне на цвета, подобрява състоянието на косата след боядисване. Грамаж- 70ml

    Начин на употреба:

    Смесете боята с окислителя в неметален съд в съотношение 1:1 / 70мл боя + 70мл. окислител/. Нанесете боята оставете да действа за 25 - 30 мин., след това изплакнете обилно с вода, шампонирайте със Ci-tric шампоан.
    23.00 лв. 19.00 лв.
  • Разредител за без амонячна боя

    Разредител за без амонячна боя

    10.00 лв.17.50 лв.

    Разредител за без амонячна боя

    Предназначен за работа с боите на Салерм Колор Софт. Маслените съединения в оксиданта предпазват косъма по време на целия процес на оцветяване. Специално разработен за постигане на брилянтни и стабилни тонове. Само за професионална употреба. Грамаж - 200 мл. или 1000 мл. Начин на употреба: Смесете необходимото количество оцветител и крем оксидант в не метална купа. След като сте смесили добре продукта, нанесете на косата и изчакайте 20 минути преди да отмиете боята, загрейте. ВНИМАНИЕ: Съдържа водороден пероксид. Да се ​​избягва контакт с очите и кожата, изплакнете незабавно ако продуктът влезе в контакт с тях. Да се ​​носят подходящи ръкавици. Да не се използва като антисептик. Съхранявайте на хладно място, далече от пряка топлина и слънчева светлина. Да се ​​съхранява на място, недостъпно за деца.
    10.00 лв.17.50 лв.
  • Кърпички за почистване на боята от кожата
    37.00 лв. Бърз преглед

    Кърпички за почистване на боята от кожата

    37.00 лв.
  • Боя за коса без амоняк от Salerm Cosmetics на ниски цени
    20.90 лв. Бърз преглед

    Боя за коса без амоняк

    20.90 лв.

    Боя за коса без амоняк

    Цвят без амоняк. Покрива перфектно бели коси. Лесни за смесване и употреба. Благодарение на неговите специфични компоненти се отделя по-лесно и ефективно кислород, което повишава тонуса на скалпа и естествената среда на косата. Боята съдържа натурални екстракти, които  предпазват косата. Грамаж - 100 мл Начин на употреба: Смесете боята 1:2 . Нанесете сместа на косата, а след това загрейте за 20 мин.
    20.90 лв.
  • Крем предпазващ кожата от боядисване
    10.00 лв. Бърз преглед

    Крем предпазващ кожата от боядисване

    10.00 лв.

    Крем предпазващ кожата от боядисване

    Крем предпазващ кожата от боядисване Грамаж - 60мл
    10.00 лв.

Професионална боя за кичури Salermix

Професионална боя за кичури Salermix

Допълнителна информация

Тегло1 kg