Вход за Фризьори

Боя за коса

Filters

Показани всички 10 продукта

Виж 240/480/Всички

Покажи всички 10 продукта

 • Безамонячен активатор

  Формула без амоняк, която щади и предпазва косата. Най-новата революция в системите без амоняк, комбиниран със защитаващи и укрепващи косата активни съставки и селекция от растителни масла за цвят и блясък, невиждани досега. В допълнение, неговата изключителна алкализираща система удължава продължителността на цвета и подобрява интензивността му. Начин на употреба: За интензивен цвят и 100% защита за косата смесете в неметален съд пропорция 100 мл. боя Зеро и 200 мл. активатор или съотношение 1:2. Оставете да действа 30 - 35 мин. Измийте косата с шампоан Ci-tric. 200 мл. - 1000 мл.
  12.00 лв.22.00 лв.
 • Боя Zero

  Zero е боя без амоняк, формулирана с най-новата технология, приложена за трайно боядисване на коса, която предлага най-добри резултати, като същевременно осигурява допълнително лечение и защита на косата и скалпа. Най-новата революция, комбинирана със защитаващи и укрепващи косата активни съставки и селекция от растителни масла за цвят и блясък, невиждани досега. В допълнение, неговата изключителна алкализираща система удължава продължителността на цвета и подобрява интензивността му. Боя без амоняк, без парабени, без резорцин, без диметикон,без PPD. Начин на употреба: За трайно запазване на цвета и 100% покритие боята Zero може да се използва и с оксидант Алое вера на Салерм Козметикс 10 V за корекция на цвета 20 V за добро покритие 30 V за максимално развитие на отенъка. Смесете в неметален съд пропорция 100 мл. боя Зеро и 100 мл. оксидант или съотношение 1:1. Оставете да действа 30 - 40мин. Измийте косата с шампоан Ci-tric. За интензивен цвят и 100% защита за косата смесете в неметален съд пропорция 100 мл. боя Zero и 200 мл. активатор или съотношение 1:2. Оставете да действа 30 - 35 мин. Измийте косата с шампоан Ci-tric. грамаж - 100 ml.
  22.00 лв.
 • Боя за коса без амоняк от Salerm Cosmetics на ниски цени

  Боя за коса без амоняк

  Цвят без амоняк. Покрива перфектно бели коси. Лесни за смесване и употреба. Благодарение на неговите специфични компоненти се отделя по-лесно и ефективно кислород, което повишава тонуса на скалпа и естествената среда на косата. Боята съдържа натурални екстракти, които  предпазват косата. Грамаж - 100 мл Начин на употреба: Смесете боята 1:2 с безамонячен активатор на Салерм. Нанесете сместа на косата, изчакайте 30 мин. и измийте с шампоан Ci-tric.
  15.00 лв.
 • Девелопер Алое вера 1000 мл.

  Девелопер Алое вера се смесва с боя Salerm Vision в съотношение 1:1.5. Време за експозиция около 30 минути. За упорити бели коси 40 минути. За светли тонове смесете 1:2 за 45 минути.
  18.00 лв.
 • Девелопер за органична боя за коса Биокера 1000 мл.

  Начин на употреба:

  Смесете боята с девелопера в неметален съд в съотношение 1:1 / 70мл боя + 70мл. окислител/. Нанесете боята веднага след смесване с девелопера за да имате добър резултат. Оставете да действа за 25 – 30 мин., след това изплакнете обилно с вода, шампонирайте със Ci-tric шампоан.
  22.00 лв.
 • Девелопер за органична боя за коса Биокера 75 мл.

  Смесете боята с девелопера в неметален съд в съотношение 1:1 / 70мл боя + 70мл. окислител/. Нанесете боята веднага след смесване с девелопера за да имате добър резултат. Оставете да действа за 25 – 30 мин., след това изплакнете обилно с вода, шампонирайте със Ci-tric шампоан.
  6.00 лв.
 • Органична боя за коса Биокера

  Сертификат за био продукт. Без силикони, парабени, без ППД и резорцинол. Интензивни, блестящи и дълготрайни цветове, благодарение на Biokera Organic Color. Формула с органични растителни масла, които предпазват косъма и запазват цвета наситен за по-дълго време. 100% покритие на бели коси. Без PPD и резорцин, силикони, парафин, парабени, етилов алкохол и формалдехид производни. Формула с летлив амоняк, който бързо изчезва от косата след нанасяне на цвета, подобрява състоянието на косата след боядисване. Грамаж- 70ml

  Начин на употреба:

  Смесете боята с девелопера в неметален съд в съотношение 1:1 / 70мл боя + 70мл. окислител/. Нанесете боята веднага след смесване с девелопера за да имате добър резултат. Оставете да действа за 25 - 30 мин., след това изплакнете обилно с вода, шампонирайте със Ci-tric шампоан.
  16.00 лв.
 • Професионална боя за кичури Salermix

  Професионална боя за кичури Salermix

  Професионална боя за кичури Salermix повдига  цвета до три тона без предварително изсветляване. Три живи, ярки цвята - оранжево, червено и виолетово. Система за наситеност и дълбочина на цвета, по-добър от всеки стандартен цвят на косата. Естествените растителни масла защитават косъма по време на процеса. Грамаж - 75 мл. Начин на употрба: Смесете с оксидант в съотношение 1:2. Време за експозиция – 45 минути. Препоръчва се допълнителна топлина за получаване на по-наситен цвят. Вижте инструкциите в кутията на боята. ВНИМАНИЕ:  Да се ​​избягва контакт с очите и кожата, изплакнете незабавно ако продуктът влезе в контакт с тях. Да се ​​носят подходящи ръкавици. Да не се използва като антисептик. Съхранявайте на хладно място, далече от пряка топлина и слънчева светлина. Да се ​​съхранява на място, недостъпно за деца.
  13.00 лв.
 • Професионална боя за коса с амоняк Salerm Vision

  Искате ярки, живи и по-дълготрайни цветове. Цветове, които се грижат за вашата коса. Формула с високо технологични цветни пигменти от последно поколение с максимална ефективност на покритие и дълбочина на проникване. Естествените растителни масла предпазват косата по време на процеса на обработка.  
  13.00 лв.